OM OSS

OM OSS

 

Bak Adkem Nordic AS står eierne Hans Olav Flatemo og Øystein Sørmo som innehar mer enn 40 års erfaring fra bransjen. En erfaring som skal komme leverandører og kunder til nytte.

 

Adkem Nordic AS arbeider for å tilby ekstra god kvalitetssikring av alle produkter vi importerer slik at kundene kan være trygge på at de alltid får trygge produkter. Våre kunder vil oppleve oss som en leverandør som gir både merverdi i gode produkter, og konkurransedyktige betingelser.

 

Vi velger våre leverandører ut fra kriterier som først og fremst høy kvalitet og leveringssikkerhet. Dokumentasjon og kvalitetssertifikater er viktig ved valg av leverandører til våre kunder som krever full sporbarhet i alle ledd av sin produksjon. Produktene skal også ha en konkurransedyktig pris, slik at god kvalitet kan kombineres med gode priser.

 

I tillegg til standard leveringer fra lager tilbyr vi også tankbilleveringer fra våre samarbeidspartnere. Videreutvikler løsninger i tett samarbeid med våre kunder og prinsipaler, og kan levere premix fra underleverandør i Norge.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved

Adkem Nordic AS - Postboks 4772 Nydalen - 0421 OSLO - Telefon: +47 22 22 47 47 - E-post: post@adkem.no